Da er det på tide å informere om årets ringbestilling!

Hovedbestilling av ringer skjer en gang i året. Sesongen for 2021 ringmerking, starter ca 1. oktober 2020 og varer til 30. september 2021.
Disse ringene du bestiller på hovedbestillinga, vil ha din personlige id-kode, årstall 2021 og NUK inngravert.  De vil også ha løpenummer som starter på 1 og slutter med antall ringer du har bestilt. Dersom du er nytt medlem og ennå ikke har fått tilsendt id-kode, vil du få denne tilsendt om kort tid. Du kan allikevel bestille ringer før mottagelse av id-kode.
Du kan bestille ringer utenom hovedbestillinga. De er merket X isteden for din personlige id, men med løpenummer, årstall og NUK inngravert.
Vi har ringer i to forskjellige størrelser til undulater, tilpasset australske og engelske. De som er til engelske, passer også de australske, så du velger selv om du vil bestille to forskjellige størrelser på ringene.Etter du har sendt inn bestilling, vil du få en mail fra ringsalgsleder hvor du får oppgitt hvilke beløp du skal betale, og hvilke kontonummer du skal benytte. Ringer blir ikke bestilt før beløpet er innbetalt. Vi har satt en frist til 31. juli på dette.
Ringene ankommer Norge som oftest i slutten av september, og blir fortløpende sendt ut til medlemmene.

Vi gjør oppmerksom på at alle fugler som skal delta på utstillinger, må være ringmerket, enten med ringer fra Norsk Undulatklubb eller fra Norsk Tropefuglforening(NTL). Det er en stor fordel å ringe alle fugleunger uansett, slik at disse kan komme tilbake til eier ved en eventuell rømming.  Les mer om ringmerking, alder på unger når de ringmerkes, priser osv på hjemmesiden vår norsk-undulatklubb.no.
 
Ønsker dere alle en riktig GOD SOMMER ?
 
Mvh 
for styret 
Turid Sæten
kasserer NUK